Storøyodden på Fornebu

Storøyodden på Fornebu er virkelig et fint sted når det er sommer og sol. Ja, hele året vil jeg tro. Har du ikke vært der og er i nærheten bør du virkelig ta en tur. På gresslettene der det tidligere var rullebane for flytrafikk til Fornebu lufthavn er det nå store friområder med lange og vidstrakte gressletter og treningsapparater. Og ved fjorden er det to badestrender der til og med sanitærforholdene er fine. 

I sommer var jeg der uten hund, jeg gledet meg derfor til å ta med meg en løpeglad hund til de store gresslettene. Men dessverre, på Storøyodden er det båndtvang hele året. De har en hundegård der ute, men det er jo ikke helt det samme. Allikevel, det er fine turområder med kyststi langs inngjerdede våtmarker og ellers turveier på kryss og tvers, så området anbefales på det sterkeste. 

Klikk på bildene for å se dem større
This entry was posted in Akershus, Nye innlegg and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.