Sognsvann og Ullevålseter

Sognsvann og Ullevålseter for ALLE, uansett vær og føre og årstid. Bare egne holdninger setter begrensninger. Grilling rundt vannet om sommeren er ekstremt populært. Men det grilles også om vinteren! Folk elsker Sognsvann. De bruker vannet til skigåing, skøyting, rusleturer og bålkos. Det finnes ingen begrensninger. Bli inspirert. For skigåere er det supert med oppoverbakke til Ullevålseter, og bare nedoverbakke hjem, lett for alle som blir litt sliten etter en rast.

Liker man turliv og er i Oslo skal det mye til for ikke å ende opp ved Sognsvann, ta turen rundt vannet eller vandre videre til Ullevålseter. Er det varmt vær er det mange solbadere og grillere rundt vannet. De mer rastløse møter en kanskje på den 4 kilometer lange turveien rundt vannet som er tilrettelagt for rullestol og forbudt for sykler, eller kanskje på en av stiene eller på veien mot Ullevålseter.

Sognsvannet rundt og fra Sognsvann til Ullevålseter er kanskje de mest populære turstrekningene i Oslo. Her går du aldri alene. Noen ganger føles det nesten som 17.mai på Karl Johans gate å gå der, ønskes mer ro er en av de mange stiene opp til seteren et alternativ.

Ullevålseter er et serveringssted og et knutepunkt for turveier og stier i Nordmarka. I kafeen kan du kjøpe mat og drikke.

Klikk på bildene for å se dem større
This entry was posted in Marka, Nye innlegg and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.