Skottevik Feriesenter og Bronseplassen i Høgvåg

Supert overnattingssted når Dyreparken i Kristiansand er målet! Legg ferien til midten av juli og opplev en bronsealderplass full av vikinger.

Sommeren 2015 ferierte vi i Kristiansand. Vi gikk på turer i skog og mark, by og park, noe har jeg fortalt om, men mere gjenstår.

På en av våre turer kom vi helt tilfeldig over Skottevik FerieSenter og Bronseplassen. Det er ikke ofte jeg blir begeistret for campingplasser, men det ble jeg for Skottevik. Her ville jeg tatt inn hvis jeg skulle til dyreparken. Jeg ville også besøkt Bronseplassen midt i juli da vikinger fra hele Europa samles til dyst. Vi kom en uke for sent.

Klikk på bildene for å se dem større
This entry was posted in Nye innlegg, Vest-Agder and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.