På tur kan litt av hvert skje

Vi fikk oss en ubehagelig overraskelse etter en skogstur fra Sognsvann til Ullevålseter i pinsen. Vi satt alle klare i bilen for å dra hjem. Jeg vrir om tenningen. Men bilen er helt død. Ringer til NAF. Mens vi venter på NAF sitter vi på gresset og drøyer tiden. Det er utrolig hvor sakte tiden går når man venter. Hundene er flinkere til å vente enn meg, de slapper av på gresset mens jeg begynner å ta bilder for å ha noe å gjøre. Mer informasjon om Sognsvann finner du her.

Klikk på bildene for å se de større

Turen fra Sognsvann til Ullevålseter kan du ta gjennom skogen, det er flere stier opp dit, eller du kan gå på veien. I helgene er det veldig mange som bruker veien. Vi går oftest i skogen, men denne gangen tok vi sti opp og veien ned igjen. Det helt spesielle med turen fra Sognsvann til Ullevålseter er at du går oppover hele veien, tilbakeveien blir derfor nedover. Går du på ski er det nydelig å seile ned fra Ullevålsseter til Sognsvann.

Ullevålseter er opprinnelig seter til Ullevål gård som engang lå der Ullevål sykehus ligger i dag. Ullevålseter har vært i Oslo kommunes eie siden 1900 , og har siden 1927 vært drevet som serveringsted av en og samme familie. 

This entry was posted in Marka, Nye innlegg and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.