Med kløv for første gang

Etter så vidt å ha tenkt tanken selv, og fått tips av andre om å bruke kløv på Macho, kjøpte jeg den litt spontant. Vi tok kløven med oss på en tur til Jeløya. Vi hadde ikke bruksanvisning på hvordan vi skulle feste kløven så jeg fumlet ganske mye. Men Macho var tålmodigheten selv og fant seg i det utrolige. Hva han tenkte er ikke godt å si, men tilslutt vandret han lystig i vei langs stien med kløven på.

Jeg hadde festet det ene båndet under halen hans, det fungerte ikke syntes min datter, så vi endret det underveis. Vi hadde ikke mye last i kløven, men tok allikevel av litt underveis da vi var engstelige for å belaste han for mye. Macho oppførte seg langt roligere med kløven på enn han ellers pleier og gikk rolig ved siden av meg hele tiden. Da vi rastet og tok av kløven ventet vi at han skulle bli yr av glede og hoppe og sprette rundt. Men nei, han var ganske sliten og la seg ned for å hvile. Jeg er spent på hvordan han vil reagere neste gang han ser at jeg tar med kløven på tur.

Klikk på bildene for å se større utgaver
This entry was posted in Nye innlegg, Østfold and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.