Losby Gods i Winter Wonder Land

Jeg har ønsket å dra til Losby en stund nå, vet ikke helt hvorfor, kanskje fordi jeg ikke har vært i de områdene på lenge. Området er en del av Østmarka, og i Østmarka har vi vært mye, men ikke akkurat i nordlige delen. Så en januardag dro vi til Losby. Vi angret ikke. Det var et nydelig og inspirerende møte med bølgende, harmonisk natur som lå dekket i den deiligste, myke, rene sne.

Jeg begynner å bli pysete når det gjelder å gå på ski, jeg er redd for å falle, brekke både armer og ben, i tillegg til å få ryggskade. Og allikevel, hva drømte jeg om på Losby? Å spenne på meg skiene og lange ut på de hvite viddene. Uten ski tok vi beina fatt, ruslet rundt på Godset og inn i marka langs bilveien.

Naturen var nydelig, og vi koste oss, men jeg ble også fascinert av godsets historie. “Boken om Losby” med mye informasjon kan kjøpes på hotellet. Se lenker under for andre spennende ting på Losby.

Losby er hotell, besøksgård og golfklubb. Besøksgården har mange tilbud til barn og unge. 3.mars arrangerer Den Norske Turistforening bål og aketur for barn. 2.februar arrangerer hotellet Herregårdsmord. Men da må man overnatte. Og ikke minst, Skiforeningen har 5 løyper med utgangspunkt fra Losby. 

Klikk på bildene for å se dem større
This entry was posted in Akershus, Marka, Nye innlegg and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.