Kontakt oss

Har du tips til turmuligheter eller erfaring i å ha med hund på hotell eller campingplass, vil vi gjerne høre fra deg. Kontakt oss gjerne om du har andre ting på hjertet også.

7 Responses to Kontakt oss

 1. Hei, jeg er interessert i å begynne med kløv på min yngste Boxer. Jeg har hatt Boxer i 10 år, som er alderen på tispa Belii. Jeg har nå også Marley (hannhund), som er 12mnd. og utrolig sterk. Marley er allerede 36 kg., og han er veltrent med mye løping hver dag samt lekeslossing med bl.a. skinn. Jeg er en del på utstilling, og kjenner mange i miljøet. Selv bor jeg på et litt avsidesliggende småbruk i Trøgstad, og vi er i skauen opp til 2 ganger pr.dag. Her er det også fine turstier uten mye folk.
  Jeg ønsker meg 2 ting:
  1. Begynne med kløv på Marley (det gjør jeg uansett)
  2. Kontakt med andre hundeeiere med samme interesse som ikke bor mer enn maks. 8-10 mil unna.
  Jarle Tlf. 916 10330

  • admin says:

   Hei! Jeg forstår ikke hvorfor du har kontaktet meg. Jeg går på turer og har hund, men ellers er det ingen fellespunkter mellom oss.

 2. Hello,
  My name is Altinai Heckmann. I am a public relations manager of the zoobio.no
  We have great interest in advertising onto your website.
  To be more specific, we would like to discuss the possibility of placing banners, text links, articles and other advertising ways and means on your hundpatur.no
  Moreover, if you have other resources and facilities regarding advertising and everything that is related to it, I am willing to consider them. Therefore I kindly ask you to send us your price list or some price offer.
  Thank you for your time. I am looking forward to hearing from you.

  Zoobio GmbH, Berlin, Germany
  Altinai Heckmann
  Tel. +49 (0) 30 3 4646 1827 (Mo-Fr 10-14 Uhr)
  mailto:pr7@zoobio.de

 3. Karin Schnuerl says:

  Hej! Vi var pa ferie i Norge for 4 ar siden med hund og mobil. Vi laere norsk for 3 ar siden. 😉 I Juni vi skal reise til Oslo. Vi vil ogsa go pa vigelandsparken og bygdoy med t-bane. Er det et problem med hund pa parken eller t-bane? Hjertelig takk for svaren.

  • admin says:

   Hei! Det har tatt litt tid for deg å få svar. Men nei, det er ikke noe problem. Mvh Vibeke

 4. Anniken says:

  Hei Vibeke!
  Så fine bilder du har publisert her. Det ser virkelig idyllisk ut å være med hund på tur 🙂 Håper vi tar en tur alle sammen en dag snart.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *