Til minne om nydelige Ninja

Vi svaner henne ennå. Det var merkelig, men jeg hadde en drøm som varslet hennes bortgang. Allikevel var tapet tungt. I drømmen gikk jeg med hundene ved Hoffsdammen, som nå ikke lenger er en dam, men mer en elv. På motsatt side av dammen for meg var Ninja, jeg ropte på henne, men istedenfor  å komme til meg, løp hun i full fart bort, nedover mot Hoff. Rask og lett til bens, ikke gammel og usikker som hun var blitt. Jeg fortalte en venninne, den samme som passet henne før hun gikk bort, om drømmen som jeg syntes var så merkelig. «Kanskje det er et forvarsel om at Ninja snart dør», var hennes reaksjon. Ninja døde hos dyrlegen på Hoff.

Klikk på bildene for å se dem større
This entry was posted in Nye innlegg, Oslo øst, Oslo vest and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.