Camping

Har du erfaring fra campingliv med hund tar jeg gjerne imot det her. Nedenfor er en oversikt over campingplasser jeg har benyttet sammen med mine to store hunder.

Resepsjonshuset

Avasund camping resepsjonshuset.

Avasund fiske og camp ved Storuman i Sverige ligger et lite stykke fra hovedveien, i et skogsområde ved et vann. Ganske så idyllisk. Stedet passet veldig godt for oss med hunder. Vertskapet hadde nettopp overtatt og var kanskje litt stresset da vi var der i 2012, vi syntes de kunne vært hyggeligere. Vi måtte betale kontant og fikk ikke regning på beløpet.

 

Mosjøen camping er i utgangspunktet fin med gode og store områder hvor man kan lufte hunden sin. Men vi opplevde gressplener med en del hundebæsj. Kjelstad camping sør for Trondheim hadde selvforsyning av hundeposer, deres holdning var at det ikke skulle være noen grunn for å ikke plukke opp etter hunden sin.

Olderelv camping er den beste campingplassen vi har bodd på. Her var det fint. Mange har fast campingplass der og har bygd små hus, kallt spikertelt, knyttet til campingvognen. Det er fine turområder i nærheten av campingplassen.

Gällivare camping er en fin campingplass som ligger ved en elv. På samme område som campingplassen er det kafé, pluppskog – trollskog for barn, et område med gamle hus og en sameleir, foruten ballplasser og andre lekeområder. Vi kunne fint gå fra campingen til sentrum. Vi tok flere turer rundt campingen. Problemet vårt på disse turene var mygg, vi måtte spraye oss selv og hundene før turene.

Kjelstad camping

Kjelstad camping sør for Trondheim

Kjelstad camping ligger langs hovedveien fra Trondheim. Campingplassen er på en gård og er kanskje mer et sted hvor man er for kortere tid, men vertskapet var veldig hyggelig. De har selvforsyning av hundeposer.

 

 

 

Fjellheimen camping ved Røros valgte vi fordi vi hadde sett at de hadde tilbud om massasje og andre typer behandling. Men det var ferietid for behandlingene om sommeren. Ellers var det en bra campingplass med stort belegg som gjorde at vi på slutten av dagen sto ganske tett parkert. Campingplassen var et godt utgangspunkt for turer i skog og mark, og med gangavstand til Røros sentrum.

Harstad camping er en fin campingplass ved sjøen, allikevel sentral i forhold til byen. Man kan fint lufte hunden langs sjøen.

Fjordbotn camping kom vi til etter desperat å ha lett etter en campingplass. Sent på kvelden kom vi dit, like før stengetid. Men den stenger ikke egentlig siden det ikke er noe gjerde rundt. Campingplassen ligger idyllisk til ved vannet, men er en heller enkel campingplass. Allikevel, de hadde kokemuligheter og spiserom, varm dusj og toalett. Renholdet var veldig bra.

Kabelvåg feriehus og camping er en fin campingplass. Vi undersøkte flere steder i området, men var fornøyd med dette stedet. Vi tok turer med bilen i området og fikk samme parkeringsplass når vi kom tilbake. Campingplassen ligger fint til for turer i skog og mark.

Fauske camping ligger inne i skogen sørover etter Fauske. Det er en koselig og fin campingplass. Campingplassen er ganske stor med mange hytter, men stedet gir et intimt preg. De har god service og et veldig hyggelig vertskap.

Steinkjer camping var litt vanskelig å finne. Men stedet var bra med store gressletter for lufting av hundene.

Östersund camping benyttet vi ikke, den var stengt da vi kom dit kl.12 på natten. Isteden bodde vi gratis ved Jamtli, en fin plass ved Storsjöen, ikke langt fra campingplassen og sentrum. Veldig mange bobiler benyttet seg av denne friplassen da vi var der.

Comments are closed.